Ingredients

  • 400 g de mongetes blanques cuites
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 2 tomàquets grans madurs
  • 1 ceba tendra
  • 2 ous durs
  • 200 g de bacallà fumat
  • Olives per decorar
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Vinagre

 

Preparació

  1. Tallem el tomàquet i el deixem escorrent per a que perdi l’aigua que pugui tenir.
  2. Tallem totes les verdures a trossos i les reservem.
  3. Tallem els ous durs i freds en daus.
  4. Esmicolem o tallem a trossos el bacallà i reservem.
  5. Per a preparar el plat podem fer ús d’un motlle per que ens quedi en forma de pisos o barrejar-ho tot en una font i servir com una amanida.
  6. Per a decorar, posem les olives pel damunt i després només queda amanir al nostre gust.

 

Recepta enviada per la Júlia Serrano

Per a fer aquesta recepta us recomanem les mongetes de Can Casamada i els olis d’oliva Coma Plana.