Una recepta que us sortirà rodona
Ingredients per a la recepta
- Tres ous
- Tres cullerades de sucre
- Un sobre de llevat
- La monda d’una llimona
- 700 grams de farina aprx.
- 150 ml. de llet
- 150 ml. d’oli d’oliva verge extra sevillenca d’Olis Can Català
- Sucre per arrebossar
Elaboració de la recepta
- Comencem posant a escalfar la llet amb la monda de la llimona, reservem.
- Ara en una font gran afegim els ous batem molt bé i hi afegim el sucre i el llevat tornem a batre i afegim la llet i l’oli i poc a poc la farina remenem molt bé.
- Passem a una superfície llisa i enfarinada i amassem fins que no se’ns enganxi la massa a les mans.
- Ara formem les rosquilles i fregim en abundant oli però a foc mitjà (a la vitro al 6) així se’ns s’inflaran i quedaran molt sucoses en el seu interior.
- Un cop daurades traiem i passem ràpidament per sucre.
- Només ens queda gaudir!
Maridatge
Podeu acompanyar aquestes postres amb una RATAFIA DE NOUS I POMES PORTET 1883 de Licors Portet, una ratafia molt suau que deixa entreveure al final del glop la dolçor de la poma, molt ben integrada en el conjunt de les altres plantes.
Recepta extreta de: http://lasrecetasdenoelia.blogspot.com.es/2015/02/rosquillas-de-aceite-de-oliva-virgen.html