Per un berenar natural i deliciós

 

Ingredients per a la recepta

  • 40g Ametlles torrades
  • 160g Avellanes torrades
  • 400g Llet
  • 40g Mel
  • 300g Xocolata CREO

 

Elaboració de la recepta

  1. Comencem la recepta bullint la llet amb la mel.
  2. Paral·lelament es trituren els fruits secs fins a aconseguir una pasta, ho reservem a dintre la màquina.
  3. El següent pas és fondre la xocolata al microones en intervals molts curts de tremps, nosaltres ho fem de 10 segons. És un procés més lent però així no es crema la xocolata i conservem el sabor.
  4. També es pot fer al bany maria si us resulta més còmode, en aquest cas aconsellem posar-hi unes gotes d’aigua per facilitar que es fongui.
  5. Un cop tenim el xocolate fos, el tirem a la màquina on teníem la pasta de fruits secs i ho mesclem bé amb el triturador.
  6. Finalment incorporem la llet amb la mel i tornem a mesclar fins que queda homogeni.
  7. Hi ha persones que prefereixen colar-ho per tenir una pasta llisa. A nosaltres ens agrada més rústica, per això hem decidit no colar-ho i realment la textura que en resulta és molt bona.
  8. Ara només cal guardar-la a la nevera fins que agafi la textura de crema, et voilà ja tenim un bon berenar per tota la setmana!

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un xarop de menta i maduixa d’Opció Natural, un xarop natural per diluir en aigua elaborat amb herbes de cultiu ecològic, sucre de canya ecològic i fruita de la nostra terra.

xarop-maduixa-opcio-natural-got

xarop-maduixa-opcio-natural

Recepta extreta de: http://xococreo.com/cremaxocolata/