Ingredients

Per a 12 rotllets

  • 12 làmines d’albergínia
  • 250 g de mató
  • 4 tomàquets secs EncantAran
  • 1 all
  • Sal i pebre
  • Unes fulles d’alfàbrega
  • Oli d’oliva Or Vell
  • Unes avellanes torrades

 

Preparació

  1. Escaldem els tomàquets, els escorrem i els tallem ben picats. Piquem ben petit l’all i les fulles d’alfàbrega. Ho barregem amb el mató, afegim sal i pebre i ho reservem.
  2. Tallem les albergínies, fem 12 làmines primes i les deixem en aigua i sal durant una hora. Després les escorrem les assequem amb paper de cuina.
  3. Pintem una planxa amb unes gotes d’oli d’oliva i passem les albergínies 2 o 3 minuts per tots dos costats.
  4. Posem el farcit i les enrotllem. Les coem 5 minuts a 180º amb el forn escalfat prèviament. Ho retirem del forn, posem una mica de sal, un rajolí d’oli i les avellanes a trossos petits.