Ingredients

  • 300g de préssec triturat Joan Massana Planas
  • 200g de nata
  • 50 g de sucre
  • 3 rovells d´ou
  • 40 g de Maizena
  • Una branca de canyella
  • Pela de llimona

Per acabar el plat:

  • Cassoletes
  • 100 g de xocolata per fondre
  • Una nou de mantega
  • Préssec a dauets per decorar

 

Preparació

  1. Fonem la xocolata al microones amb una mica de mantega. Quan està desfeta, cobrim la base de les cassoletes i ho deixem refredar.
  2. Posem a bullir la nata amb la canyella i la llimona. Quan arrenqui el bull, ho traiem del foc i ho deixem reposar uns 5 minuts. Traiem la canyella i la llimona i hi afegim el préssec triturat. A continuació ho triturem perquè quedi tot ben integrat i ho tornem a posar al foc.
  3.  A part barregem els rovells d´ou amb la maizena i el sucre, i quan comenci a bullir la nata amb el préssec, ho abocarem dins, i ho remenem contínuament fins obtenir una crema catalana espessa. Ho deixem refredar una estona.
  4. Posem la crema en una màniga pastissera, i omplim les cassoletes al gust. Ho podem decorar amb uns dauets de préssec saltats per la paella amb una mica de mantega.