Trufes de coco ratllat i torró
Ideal per postres
Acabem la setmana dolçament amb aquestes trufes de coco ratllat i torró . Una recepta ideal per postres que podem acompanyar amb un cava. Salut!
Ingredients per a la recepta
- 1 torró de DE BOSC
- 1/3 de tassa de crema de llet o nata líquida
- 2 tasses de xocolata semidolç tallat en trossos petits
- 1 tassa de coco ratllat torrat
- 6 cullerades de mantega
Elaboració de la recepta
- Preparem el torró de DE BOSC
- Fonem la mantega
- Escalfem la crema de llet o nata líquida juntament amb la mantega en una olla a foc mínim fins que la mantega es fongui bé.
- Incorporem la xocolata
- Apartem l’olla del foc i incorporem la xocolata. Deixem reposar durant 3 minuts i, després removem fins que es fongui completament. Tornem a col·locar al foc si no es fongués completament.
- Refrigerem i fem boletes
- Refrigerem la preparació de les trufes de torró i coco ratllat durant una hora o fins que estigui prou ferma com per formar boletes d’una polzada.
- Passem per coco ratllat i refrigerem
- Passem pel coco ratllat i refrigerem fins al consum.
Maridatge
Podem acompanyar amb un cava Avant, un cava de color groc pàl·lid amb reflexos verdosos i fines bombolles que formen una bella corona. És estructurat, untuós i amb gran intensitat, el post-gust és persistent i llarg, amb subtils notes del seu pas per fusta.Recepta extreta de:
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!