Tonyina amb sofregit de tomàquet

Tonyina amb sofregit de tomàquet

Massa fàcil per estar tan bona

Aquí tenim com fer una recepta facilíssima que està més que bona! Tonyina amb tomàquet sofregit eco de Can Garriga que acompanyarem amb un vi Ancestral Garnatxa roja de Cellers d’en Guilla. Bon profit i a sucar-hi pa!

 

 

Ingredients per a la recepta

  • 600 g de tonyina
  • 1 pot de tomàquet sofregit eco de Can Garriga
  • 1 cullerada de farina
  • Sal
  • Oli i pebre
  • Julivert per decorar

 

Elaboració de la recepta

  1. Escalfem el tomàquet sofregit
    • En una paella escalfem a foc baix el tomàquet sofregit. Podem afegir una mica d’aigua o brou si volem que la textura sigui més líquida.
  2. Tallem la tonyina
    • Tallem la tonyina en 4 rodanxes.
  3. Fregim la tonyina
    • Salpebrem la tonyina i l’enfarinem.
    • Després afegim una mica d’oli en una paella i fregim la tonyina volta i volta, al nostre gust.
  4. Afegim la tonyina
    • En la mateixa paella del tomàquet afegim la tonyina i deixem coure uns minuts.
  5. Emplatem i servim
    • Emplatem amb una fulla de julivert per sobre.

 

Maridatge

Podem acompanyar aquest plat amb un vi Ancestral Garnatxa roja de Cellers d’en Guilla, un vi escumós de color rosat pàl·lid i amb aromes afruitats de aranja combinant el cítric i el dolç. En boca tenim un gas molt integrat i una sensació fresca i lleugera.

Vi Ancestral de Cellers d'en Guilla

Vi Ancestral de Cellers d’en Guilla

Recepta extreta de: gastroteca.cat