fbpx
Cerca

Som una agència especialitzada en l’organització d’esdeveniments corporatius i incentius d’alt nivell i SOSTENIBLES a Espanya i qualsevol part del món.

Després de gairebé 20 anys en MICE, continuem apostant per l’excel·lència, aportant valor, solucions, creativitat i resultats d’impacte.

Som apassionats, professionals, compromesos, feliços, creatius, ràpids i innovadors i creem experiències personalitzades. Ens agrada estar al costat dels nostres clients les 24h, compartint reptes i vivint junts els seus èxits.

Amb gran experiència en esdeveniments de gran format fins a 5.000 persones PRESENCIALS i de manera IL.LIMITADA  EN VERSIO VIRTUAL O “PHYGICAL”. Ajudem a escollir la millor plataforma digital en funció dels objectius.

Ens apassionen els detalls que marquen la diferència i fan que l’esdeveniment sigui una experiència memorable.

Guanyadors de 8  premis  OR d’eventoplus des de 2007, millor convenció mundial pels BEA 2018, millor esdeveniment internacional pels FIP de l’Argentina, a més del premi Agripina a Espanya, la formació constant de tot l’equip ens ajuda a donar el millor.​

Animem i ajudem a crear esdeveniments sostenibles, sempre amb estil i disseny d’alta qualitat, amb l’objectiu de reduir l’impacte mediambiental, beneficiar a les comunitats locals i fomentar la salut i benestar de tots per a sentir-se orgullosos de l’impacte generat.

Oferim un servei integral per a fer un esdeveniment complet i perfecte: logística, producció, comunicació, incentius i viatges exclusius. També, afegim el de consultoria per a dissenyar esdeveniments SOSTENIBLES d’alt nivell, a través de l’aplicació de simples pràctiques que marcaran la diferència i beneficiaran a tothom.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.