fbpx
Cerca

DE BOSC és una empresa que es dedica a l’elaboració de Torrons. Aquests són fets a mà un a un, amb productes de proximitat, propis i silvestres, recollits en els boscos del Montseny. Estan fets únicament amb productes naturals, sense conservants. La seva originalitat es basa en la selecció de sabors de la terra, silvestres i pròxims.

D’altra banda, també obtenen “hoshigaki“, una paraula japonesa que significa “caqui deshidratat”. Per a aconseguir hoshigaki cal realitzar un procés lent i llarg, amb calma i presència. Els caquis es recullen abans de la seva maduració, es pelen, s’escalden i es pengen en un lloc sec i ventilat. Una setmana després, se’ls aplica un suau massatge cada quatre o cinc dies, per a activar els seus sucres en el procés de deshidratació i maduració. El resultat arriba al cap de quatre o cinc setmanes: una fruita seca, però humit, carnós, dolç, amb sabor d’espècies i flors. Deliciós per a menjar a fines rodanxes, en una amanida, en unes postres o on la imaginació ens porti…

Afegir, que a DE BOSC també han creat el torró d’ametlles, ratafia i hoshigaki, que fusiona la seva gastronomia amb la del país nipó.

D’altra banda, DE BOSC estarà present en les següents fires:
– 5-6 novembre, All Those, Barcelona
– 19-20 novembre, Fira Origens, Olot
– 3-11 desembre, Fira de l’avet, Espinelves

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!