Torrada de formatge de cabra amb nous i codonyat

Torrada de formatge de cabra amb nous i codonyat

Una combinació senzillament perfecta

Avui farem una torrada de formatge de cabra del Montsec de Formatgeria de Clua amb nous i codonyat! Una combinació senzilla i perfecta que gaudirem amb una cervesa Rusca Honey Pale Ale de Cerveses Artesanes Bripau! Insuperable!

 

Ingredients per a la recepta (2 persones)

  • 2 llesques de pa de poble
  • 8-10 nous pelades
  • 100 g de codonyat
  • 100 g de formatge de cabra del Montsec de Formatgeria de Clua

 

Elaboració de la recepta

  1. Torrem el pa
    • Torrem les llesques de pa en el forn a 180 º C durant 4-5 minuts.
  2. Tallem el formatge i el gratinem
    • Tallem el formatge de cabra a mitges llunes. Posa el formatge a sobre de el pa i el gratinem al forn durant un parell de minuts.
  3. Afegim el codonyat i les nous
    • Trossegem el codony, piquem les nous i posem uns trossets sobre el pa amb el formatge. Servim de seguida.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Rusca Honey Pale Ale de Cerveses Artesanes Bripau, una cervesa artesana de color daurat fosc amb un toc vermellós, lleugerament tèrbola. Amb espuma de color blanc lleugerament trencat, i bombolla fina. Olors de resines, eucaliptus i herba fresca, degut al dry hopping amb llúpol columbus. També és evident l’olor a mel i pa. Cos mig i efervescència fina. Equilibri entre la dolçor de la mel i els malts, i l’amargor del llúpol. Gustos a pa, cereals i un toc evident de mel cap al final.

Cervesa Rusca Honey Pale Ale

Cervesa Rusca Honey Pale Ale

Font: Hogarmania