Timbal de Pota Blava rostit

Timbal de Pota Blava rostit

Recepta del restaurant La Lluna en un Cove

Avui fem una recepta del restaurant La Lluna en un Cove amb un producte de màxima qualitat: timbal de Pota Blava rostit! I per beure hem escollit un vi negre Pas Curtei d’Alemany i Corrió! Bon profit!

 

Ingredients per a la recepta

  • Pota Blava
  • Brou vegetal i de Pota Blava
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • 3 cebes
  • 1 cap d’all
  • 1 gotet de brandi
  • 200 gr de prunes
  • 30 gr de sucre
  • 50 gr de farina
  • 30 gr mantega
  • 150 gr de pinyons

 

Elaboració de la recepta

  1. Rostim el Pota Blava
    • Rostim lentament el Pota Blava, i el desossem, afegim el suc del rostit prèviament triturat i barregem bé.
  2. El muntem i reguem
    • El disposem en un cercle i reguem amb aquest suc.
  3. Fem el praliné
    • Per fer el praliné, daurem els pinyons i després els triturem amb l’oli, afegim una cullerada de sucre i deixem refredar.
  4. Fem la sorra
    • Per a la sorra fem com un crumble, barregem la farina amb la mantega i el sucre i afegim les prunes tallades, ho posem al forn a 200 graus durant 40 minuts i després deixem refredar i l’esmicolem en forma de sorra.

 

Maridatge

Podem acompanyar aquest plat amb un Pas Curtei d’Alemany i Corrió, un vi de terrer voluptuós, sòlid i potent amb un any de criança però jove d’esperit.

Vi Pas Curtei

Vi Pas Curtei d’Alemany i Corrió

Font: Pollastre del Prat