Timbal de Pota Blava rostit
Recepta del restaurant La Lluna en un Cove
Avui fem una recepta del restaurant La Lluna en un Cove amb un producte de màxima qualitat: timbal de Pota Blava rostit! I per beure hem escollit un vi negre Pas Curtei d’Alemany i Corrió! Bon profit!
Ingredients per a la recepta
- Pota Blava
- Brou vegetal i de Pota Blava
- Oli
- Sal
- Pebre
- 3 cebes
- 1 cap d’all
- 1 gotet de brandi
- 200 gr de prunes
- 30 gr de sucre
- 50 gr de farina
- 30 gr mantega
- 150 gr de pinyons
Elaboració de la recepta
- Rostim el Pota Blava
- Rostim lentament el Pota Blava, i el desossem, afegim el suc del rostit prèviament triturat i barregem bé.
- El muntem i reguem
- El disposem en un cercle i reguem amb aquest suc.
- Fem el praliné
- Per fer el praliné, daurem els pinyons i després els triturem amb l’oli, afegim una cullerada de sucre i deixem refredar.
- Fem la sorra
- Per a la sorra fem com un crumble, barregem la farina amb la mantega i el sucre i afegim les prunes tallades, ho posem al forn a 200 graus durant 40 minuts i després deixem refredar i l’esmicolem en forma de sorra.
Maridatge
Podem acompanyar aquest plat amb un Pas Curtei d’Alemany i Corrió, un vi de terrer voluptuós, sòlid i potent amb un any de criança però jove d’esperit.
Vi Pas Curtei d’Alemany i Corrió
Font: Pollastre del Prat