Benvinguts/des gourmets, avui us portem taronja farcida a la ratafia.
Unes postres de campionat
Avui fem unes postres de campionat! Taronja de MaMi Taronges farcida a la ratafia dels Raiers! I acompanyarem amb una ratafia de nous i pomes Portet 1883 de Licors Portet! Salut!
Ingredients per a la taronja amb ratafia
- 4 taronges de MaMi Taronges
- 300 grm de melindros
- 1 copa de licor de ratafia dels Raiers de Licors Portet
Per a la crema:
- 10 cullerades de sucre
- 2 palets de canyella
- 4 rovells
- 1 cullerada de Maizena
- 1 pell de llimona
- 1 got de llet
- Menta
Elaboració de la recepta
- Buidem les taronges per després omplir-les
- Buidem les taronges. Esmollem els melindros i els barregem amb el licor. Omplim les taronges amb la mescla.
- Fem el farcit
- Desfem la maizena amb una mica de llet. Ho barregem amb els rovells, la resta de la llet, la pell de llimona, canyella i sucre. Deixem bullir 3 minuts i farcim les taronges.
- Caramel·litzem el sucre
- Empolvorem amb el sucre i caramel·litzem amb una planxa calenta.
- Decorem
- Decorem amb un palet de canyella i menta.
Maridatge per la taronja amb ratafia
Podem acompanyar aquestes postres amb una ratafia de nous i pomes Portet 1883 de Licors Portet, una ratafia molt suau que deixa entreveure al final del glop la dolçor de la poma, molt ben integrada en el conjunt de les altres plantes.
Ratafia de nous i pomes Portet 1883 de Licors Portet
Recepta extreta de: https://www.petitchef.es/recetas/postre/naranja-rellena-a-la-ratafia-fid-1489128
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!