Taronja farcida a la ratafia

Taronja farcida a la ratafia

Unes postres de campionat

Avui fem unes postres de campionat! Taronja de MaMi Taronges farcida a la ratafia dels Raiers! I acompanyarem amb una ratafia de nous i pomes Portet 1883 de Licors Portet! Salut!

 

Ingredients per a la recepta

 

Per a la crema:

  • 10 cullerades de sucre
  • 2 palets de canyella
  • 4 rovells
  • 1 cullerada de Maizena
  • 1 pell de llimona
  • 1 got de llet
  • Menta

 

Elaboració de la recepta

  1. Buidem les taronges per després omplir-les
    • Buidem les taronges. Esmollem els melindros i els barregem amb el licor. Omplim les taronges amb la mescla.
  2. Fem el farcit
    • Desfem la maizena amb una mica de llet. Ho barregem amb els rovells, la resta de la llet, la pell de llimona, canyella i sucre. Deixem bullir 3 minuts i farcim les taronges.
  3. Caramel·litzem el sucre
    • Empolvorem amb el sucre i caramel·litzem amb una planxa calenta.
  4. Decorem
    • Decorem amb un palet de canyella i menta.

 

Maridatge

Podem acompanyar aquestes postres amb una ratafia de nous i pomes Portet 1883 de Licors Portet, una ratafia molt suau que deixa entreveure al final del glop la dolçor de la poma, molt ben integrada en el conjunt de les altres plantes.

Ratafia de nous i pomes Portet 1883 de Licors Portet

Ratafia de nous i pomes Portet 1883 de Licors Portet

Recepta extreta de: https://www.petitchef.es/recetas/postre/naranja-rellena-a-la-ratafia-fid-1489128