tabulé

Frescura i sabor pel nostre cos!

 

Ingredients per a la recepta:

  • 3 tasses de sèmola de cous-cous
  • 4 tomàquets
  • 1 cogombre
  • 1 pebrot verd
  • 4 cullerades d’oli verge extra Oleura
  • 1 llimona
  • 40 grams de passes
  • 4 fulles de menta seca
  • Sal i pebre

 

Elaboració de la recepta:

  1. En primer lloc posem el cous-cous a un bol, afegim 4 cullerades d’oli Oleura, la menta prèviament picada, sal i el suc fet amb la llimona. Barregem molt be tots els ingredients.
  2. Tot seguit, tallem els tomàquets en daus petits, tenint cura de mantindre el suc d’aquest i els incorporem als ingredients anteriors i els barregem també.
  3. Un cop hem afegit el tomàquet, fem el mateix amb el pebre i el cogombre; i ho agregem a la preparació amb les passes i ho mesclem be.
  4. Finalment, quan ja tenim tots els ingredients junts i barrejats, tapem el vol amb film i el deixem reposar a la nevera una hora, com a mínim perquè es refredi i agafi el gust de l’oli i les espècies amb els ingredients.

 

Maridatge:

Per acompanyar aquest plat fresc i estiuenc, proposem una cervesa de la terra, amb molt de coratge, sabor, lleugera amb toc amargues; la cervesa Traginer, servirà com a beguda per donar el contrast de sabor fresc a aquest àpat.

Recepta extreta del blog d’Oleura.