Benvolguts/des gourmets, avui us presentem una recepta deliciosa de sopa de peix amb llet fresca.
La sopa de peix amb llet fresca és un plat molt fàcil de fer i de textura suau com si sentissis els núvols. Per això, aquest àpat és ideal per a prendre en qualsevol època de l’any. Ja sigui a l’hivern com a l’estiu, qualsevol temperatura serà apte sense perdre el sabor nutritiu i deliciós.
Sopa de peix amb llet fresca.
Una sopa fàcil i amb un sabor deliciós
Per això, avui farem sopa de peix amb llet fresca de Mas Eusebi.
Ingredients per a la sopa de peix
- 1 rap
- 1 lluç
- 500 gr de peix de roca
- 3 tasses de llet sencera fresca de Mas Eusebi
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 4 rodanxes de pa
- 1 pastanaga
- 1 pebrot vermell
- 3 patates mitjanes
- Orenga
- 2 tasses d’aigua
- Oli d’oliva
- Farina
- Sal
Elaboració de la recepta
- Tallem les hortalisses
- Pelem i tallem la ceba ben fina.
- El pebrot vermell en quadradets de la mateixa mida.
- Finalment la pastanaga, pelada i tallada a rodanxes.
- Cuinem les hortalisses
- En una paella, posem un bon raig d’oli d’oliva per començar a ofegar les hortalisses.
- Primer les cebes, després el pebrot, les pastanages i l’all picat.
- Finalment afegim les patates i quan tot comenci a agafar color afegim l’aigua.
- Afegim el lluç
- Enfarinem el peix i el posem a l’olla amb la resta dels ingredients.
- Incorporem la llet
- En el moment en que tinguem les patates cuinades podem incorporar la llet i una cullerada d’orenga.
- Deixem cuinar
- Deixem que es cuini tot junt durant uns 7 minuts, que agafi una mica de consistència.
- Retirem del foc i servim.
- Si la volem més suau podem colar-la.
- També podem afegir pasta per completar-la.
El maridatge ideal per a la sopa de peix
Podem acompanyar amb un vi Vila·Closa Blanc del Celler La Botera, un vi de color groc pàl·lid amb reflexos grisos, molt brillant. En nas, presenta aromes varietals molt fines i delicades però profundes com les d’aranja, albercoc, flors blanques i ametlla tendra. Mostra un bon equilibri i molta frescor en nas. En boca, és de llarg recorregut, molt franc i evocador, amb un entramat de fruita blanca i cítrics molt rodó, carnós i molt fresc. És molt net, amb presència d’herbes locals i una acidesa de luxe. Final de boca profund i amb molt bona persistència.
Vila·Closa Blanc del Celler la Botera
Recepta extreta de: https://okdiario.com/recetas/receta-sopa-pescado-leche-4561010