Sopa de peix amb llet fresca

Sopa de peix amb llet fresca.

Una sopa fàcil i amb un sabor deliciós

Avui farem sopa de peix amb llet fresca de Mas Eusebi.

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 rap
  • 1 lluç
  • 500 gr de peix de roca
  • 3 tasses de llet sencera fresca de Mas Eusebi
  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • 4 rodanxes de pa
  • 1 pastanaga
  • 1 pebrot vermell
  • 3 patates mitjanes
  • Orenga
  • 2 tasses d’aigua
  • Oli d’oliva
  • Farina
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Tallem les hortalisses
    • Pelem i tallem la ceba ben fina.
    • El pebrot vermell en quadradets de la mateixa mida.
    • Finalment la pastanaga, pelada i tallada a rodanxes.
  2. Cuinem les hortalisses
    • En una paella, posem un bon raig d’oli d’oliva per començar a ofegar les hortalisses.
    • Primer les cebes, després el pebrot, les pastanages i l’all picat.
    • Finalment afegim les patates i quan tot comenci a agafar color afegim l’aigua.
  3. Afegim el lluç
    • Enfarinem el peix i el posem a l’olla amb la resta dels ingredients.
  4. Incorporem la llet
    • En el moment en que tinguem les patates cuinades podem incorporar la llet i una cullerada d’orenga.
  5. Deixem cuinar
    • Deixem que es cuini tot junt durant uns 7 minuts, que agafi una mica de consistència.
  6. Retirem del foc i servim.
    • Si la volem més suau podem colar-la.
    • També podem afegir pasta per completar-la.

 

Maridatge

Podem acompanyar amb un vi Vila·Closa Blanc del Celler La Botera, un vi de color groc pàl·lid amb reflexos grisos, molt brillant. En nas, presenta aromes varietals molt fines i delicades però profundes com les d’aranja, albercoc, flors blanques i ametlla tendra. Mostra un bon equilibri i molta frescor en nas. En boca, és de llarg recorregut, molt franc i evocador, amb un entramat de fruita blanca i cítrics molt rodó, carnós i molt fresc. És molt net, amb presència d’herbes locals i una acidesa de luxe. Final de boca profund i amb molt bona persistència.

Vila·Closa Blanc

Vila·Closa Blanc del Celler la Botera

Recepta extreta de: https://okdiario.com/recetas/receta-sopa-pescado-leche-4561010