En la era digital, era qüestió de temps que els influencers es convertissin en un referent en el món de l’alimentació. No ens estem referint en el món de les Xarxes Socials o en l’editorial, sinó en el de les fires d’alimentació. Així es presenta Fira ÀPAT.

Fira ÀPAT va començar en l’any 2015 amb la finalitat d’impulsar els productes catalans dins del territori. El seu enfocament va dirigit a tot tipus de públic, tant a professionals com a particulars, que estiguin interessants en el món agroalimentari.

Com a cada edició, Fira ÀPAT és una fira professional apropa els productors i elaboradors de productes catalans presenten als seus clients potencials (botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals) els seus productes. Però no només ofereixen un ampli ventall d’expositors agroalimentaris, sinó que també tenen moltes activitats, xerrades i showcookings de la mà de grans Xefs i experts.

Informació

Fira ÀPAT 2019

Dies: 5, 6 i 7 d’octubre

Lloc: Cupula Events – 5a planta del Centre Comercial Las Arenas

Programa

A continuació, us presentem algunes de les activitats que realitzaran al llarg dels tres dies.

Si voleu descarregar-vos el programa complet i el planol, podeu fer-ho aqui.

Dissabte 5 d’Octubre

Taller de nous: Noves formes d’alimentació – Les nous Nouca (16:00h)

Taller de cuina sense gluten: Demostració de com fer galetes i magdalenes: una alternativa del sucre – ITPSA (17:00h)

Taller de dolços: presentació del nou producte “els conus” amb degustació – Pastisseria Rodellas (17:30h)

Tast de productes de proximitat – Leo Boeck “l’original té un sabor” (19:00h)

Diumenge 6 d’Octubre

Tast de melmelades i destil·lats de Gin – Finca la Morilla (12:00h)

Taller de bunyols: La volta al món en 50 bunyols – Sergi de Meià (12:00h)

Tast de vins i caves de Sant Sadurní d’Anoia – Canals & Munné (14:00h)

Masterclass de cuina vegana: cuina creativa vegana – Vega Raw Orgànic (14:30h)

Monogràfic de formatge vegà: Com es fa? Procés de creació del formatge vegà – Veggie Karma (16:00h)

Masterclass de creps: ¿Quién dijo Crêpes? Vanessa Lostal (@cocinacreativa) (16:30h)

Taller de bacallà: Xurros de bacallà amb escuma d’allioli Miquel Pardo del Restaurant Cruix (17:00h)

Taller de vins: Presentació dels vins de l’Artesà del Temps (18:00h)

Taller de cuinar amb conserves: hamburguesa amb un pot de mongetes del ganxet Mar-Tret i uns tomàquets assecats al Sol de la Mediterrània Conserves Mar-Tret (18:00h)

Dilluns 7 d’Octubre

Tast de caves: les diferents categories – Molí de Parellada amb maridatge del pollastre Pota Blava del Prat (12:00h)

Masterclass de canelons: caneló de fricandó – Marc Ribas (12:30h)

Taller de vedella: Cooking de vedella i Show de Cal Pepitu Cal Pepitu (13:00h)

Tast de sumllos, varietat recuperada pel celler Montrubí – Montrubí (13:30h)

Masterclass de cuina fusió Gastronòmica Catalano- Japonesa. ESMAC – Daniel Mayor (14:00h)

Masterclass de meridatge: TASTA LA CONCA! Tast de vins del celler VIBDERTUS maridats amb productes dolços i salats de pastisseria COBO i productes amb safrà d’AROMIS de la Conca. (15:00h)

Presentació del Science & Cooking World Congress 2020: Pere Castells, Llorenç Llop, Pere Planagumà i Jordi Guillem (15:30h)

Masterclass de cocktails: degustació de cocktails i combinats de productes de la Geozona 223 – Institut de Cavall Bernat de Terrassa (16:00h)

Masterclass de vins i caves del Penedès Celler Jordi Lluch (16:30h)

Taller de tomàquets: tomàquets del parc agrari del Baix Llobregat – Mingo Morilla del Restaurant Cal Mingo (18:00h)