recepta-salmo-a-la-mel

Per quedar com xefs de primera

 

Ingredients per a la recepta

  • 4 lloms de salmó
  • 2 cullerades de mel Alemany 1879
  • 1 llimona en suc
  • 4 creïlles
  • Anet fresc
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre

 

Elaboració de la recepta

  1. El primer, tallem unes patates a rodanxes, les salpebrem i posem al forn a 180 º C durant 25 minuts amb un raig d’oli d’oliva.
  2. En una paella amb una gota d’oli, daurem els lloms de salmó. Després, incorporem el suc de llimona. Ho tapem i deixem que es faci al punt que ens agradi.
  3. A falta de dos minuts afegim la mel.
  4. Servim el salmó i acompanyem amb les patates. Decorem amb anet per sobre.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Cargol Treu Vi d’Alemany i Corrió, un vi sec, mineral i salí. Un xarel·lo amb aromes de muntanya.

cargol-treu-vi-alemany-corrio

Recepta extreta de: https://canalcocina.es/receta/salmon-a-la-miel