Fàcil i per llepar-se els dits
Ingredients per a la recepta (4 persones)
Podeu trobar tant els ingredients com el maridatge a Ebrecultius.
- 500 gr de bolets frescos
- 3 grans d’all
- 100 gr de pernil a dauets
- 2 ous
- Sal
- Pebre mòlt
- Oli d’oliva
Elaboració de la recepta
- Partim els bolets a tires, i les salpebrem. En una paella posem una mica d’oli d’oliva i afegim l’all picat molt fi. El sofregim al costat del oli.
- Afegim els bolets i deixem que es cuinin fins que perdin tota l’aigua i es sofrían. Afegim els daus de pernil serrà i els ous.
- Remenem tot fins que qualli i estaran a punt per menjar.
Maridatge
Podeu acompanyar amb un Gramona Gessamí 2018 de Gramona, un vi blanc ecològic de color àl·lid amb reflexos verdosos brillants. Gran intensitat aromàtica. Com si d’un passeig de primavera es tractés, ens recorda l’olor d’un ram de flors blanques, gessamí, flor de tarongina, roses, anisats i records a infusió de camamilla. Entrada amable, cos lleuger, sedós al seu pas. Tanca una fantàstica acidesa que aporta gran frescor.
Recepta extreta de: https://www.recetin.com/revuelto-de-setas-con-jamon.html