Quiché de formatge fresc de cabra eco i carbassó

Quiche de formatge fresc de cabra eco i carbassó

Una recepta molt refinada

Heu cuinat mai una quiche? És ben fàcil! La farem de formatge fresc de cabra eco de Mas El Garet i carbassó! Està deliciosa i sembla molt gourmet, oi? I no pot faltar un bon maridatge, com un vi Blanc Prínceps Muscat de Canals & Munné! Bon appétit!

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

  • 1 massa trencada
  • 1 carbassó
  • 200 g de formatge fresc de cabra eco de Mas El Garet
  • 2 ous
  • 200 ml de nata líquida per cuinar
  • 80 g de formatge de cabra
  • 15 g de Pinyons
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra
  • Farigola fresca
  • Sal i pebre a gust

 

Elaboració de la recepta

  1. Preescalfem el forn
    • Primerament preescalfem el forn amb calor amunt i avall a 180 graus.
  2. Rentem, tallem i saltegem el carbassó
    • Rentem el carbassó, i el tallem en rodanxes. Després les saltegem en una paella amb una mica d’oli. Salpebrem al gust i reservem.
  3. Posem la massa trencada en un motlle i el carbassó
    • Estenem la massa trencada en un motlle i la punxem amb una forquilla per tal que no s’infli. Cobrim la base amb les làmines de carbassó.
  4. Fem la barreja d’ous, formatge i nata
    • Afegim en un bol els ous, el formatge fresc de cabra en trossets, la nata líquida i un pessic de sal i batem. Ha de quedar una barreja homogènia.
  5. Incorporem la barreja al motlle
    • Cobrim la base de carbassó amb la barreja i per sobre afegim el formatge de cabra. Enfornem durant uns 40 minuts.
  6. Afegim els pinyons
    • Torrem els pinyons en una paella i els afegim a sobre la quiche quan quedin 5 minuts de cocció.
  7. Servim
    • Servim la quiche amb farigola fresca picada per sobre al gust.

 

Maridatge

Podem acompanyar aquest plat amb un vi Blanc Prínceps Muscat de Canals & Munné, un vi de color groc pàl·lid. Afruitat i aromàtic. Suau, equilibrat i harmònic.

Recepta extreta de: Directo al Paladar