Quiche de formatge fresc de cabra eco i carbassó
Una recepta molt refinada
Heu cuinat mai una quiche? És ben fàcil! La farem de formatge fresc de cabra eco de Mas El Garet i carbassó! Està deliciosa i sembla molt gourmet, oi? I no pot faltar un bon maridatge, com un vi Blanc Prínceps Muscat de Canals & Munné! Bon appétit!
Ingredients per a la recepta (4 persones)
- 1 massa trencada
- 1 carbassó
- 200 g de formatge fresc de cabra eco de Mas El Garet
- 2 ous
- 200 ml de nata líquida per cuinar
- 80 g de formatge de cabra
- 15 g de Pinyons
- 50 ml d’oli d’oliva verge extra
- Farigola fresca
- Sal i pebre a gust
Elaboració de la recepta
- Preescalfem el forn
- Primerament preescalfem el forn amb calor amunt i avall a 180 graus.
- Rentem, tallem i saltegem el carbassó
- Rentem el carbassó, i el tallem en rodanxes. Després les saltegem en una paella amb una mica d’oli. Salpebrem al gust i reservem.
- Posem la massa trencada en un motlle i el carbassó
- Estenem la massa trencada en un motlle i la punxem amb una forquilla per tal que no s’infli. Cobrim la base amb les làmines de carbassó.
- Fem la barreja d’ous, formatge i nata
- Afegim en un bol els ous, el formatge fresc de cabra en trossets, la nata líquida i un pessic de sal i batem. Ha de quedar una barreja homogènia.
- Incorporem la barreja al motlle
- Cobrim la base de carbassó amb la barreja i per sobre afegim el formatge de cabra. Enfornem durant uns 40 minuts.
- Afegim els pinyons
- Torrem els pinyons en una paella i els afegim a sobre la quiche quan quedin 5 minuts de cocció.
- Servim
- Servim la quiche amb farigola fresca picada per sobre al gust.
Maridatge
Podem acompanyar aquest plat amb un vi Blanc Prínceps Muscat de Canals & Munné, un vi de color groc pàl·lid. Afruitat i aromàtic. Suau, equilibrat i harmònic.
Recepta extreta de: Directo al Paladar