Casa Paloma és l’actualització dels temples de la carn. Un restaurant d’estètica contemporània que des de Barcelona ofereix una selecció de carns d’orígens seleccionats.

Una de les millors graelles de carn d’Espanya es troba a Sarrià-Sant Gervasi. Casa Paloma, amb el xef Jordi Gotor al front, manté l’essència pel que fa a qualitat i compromís amb el món carni, però la serveix en un restaurant actualitzat, d’ambient acollidor i modern i amb marcats aires cosmopolites.

La carta de Casa Paloma

 

Entre els diferents productes bovins es pot trobar:

  • Angus: originària d’Irlanda però implantada en les pastures argentines
  • Frisona: amb la seva carn de sabor contundent gràcies a la infiltració de greix
  • Rubia Gallega: aquesta raça autòctona de Galícia destaca pel seu sabor intens i una bona cobertura de greix mantegosa. A Casa Paloma deixen que arribi a una maduració extrema que pot arribar als 120 dies.

casa PalomaTambé s’hi pot degustar la carn de Wagyu, una raça mil·lenària i de culte, originària del Japó. Crida l’atenció el marbrejat de les seves carns per la infiltració de greix intramuscular. Aquest teixit adipós li dóna un sabor, textura i suculència inimaginables.

A la carta també es troben nombrosos tàrtars, alguns senzills com el de filet o el de filet amb ou fregit, altres més atrevits com el de filet amb ostres. El peix té també el seu espai: tàrtar de vieires amb salsa ponzu i ous de salmó; de tonyina amb alvocat i maionesa de kimchi o senzillament de salmó. Aquestes tres opcions no són les úniques elaborades amb productes de mar, els fogons es presten per cuinar un saborós tronc de lluç o una bona ventresca de tonyina, acompanyat per mojo de coriandre.

Abans dels plats forts, l’equip de sala suggereix obrir la gana amb idees vegetals com l’empedrat de mongeta del ganxet, alvocat i oliva, el tomàquet rosa amb bonic i ceba o una cridanera coca fina d’escalivada, sardina fumada i maduixes. També hi ha un interessant apartat de la carta dedicat a la bon costum de l’aperitiu. En ella, seitons en vinagre amb oli de romaní, anxoves de Santoña, croquetes o cremosa amanida russa per acompanyar el vermut.

Laura Pascual és la rebosteria encarregada de l’elaboració de les postres. Diàriament posa els seus coneixements artesans al servei de dolços moments, com el pa de pessic de pastanaga i taronja amb gelat de gingebre, el pastís de llimona i merenga o la crema de xocolata i caramel amb sorbet de pera.

Trobareu el restaurant Casa Paloma al carrer Casanova 209. Si voleu més informació sobre el restaurant, podeu consultar la seva pàgina web.

 

Vols més? Et recomanem aquesta notícia

No oblidis de seguir-nos a Facebook i Instagram.