recepta-peus-porc-cargols

Una combinació potent i atrevida

 

Ingredients per la recepta (10 persones)

 

Elaboració de la recepta

  1. Aquest plat cal fer-lo per separat segons les següents receptes:
    • Peus de porc
    • Cargols amb suc
  2. Una vegada cuit, ho ajuntarem tot i hi posarem la xocolata deixant que faci xup xup uns 5 o 10 minuts tot junt.
  3. Les seques les escalfarem amb una mica d’aigua tèbia o amb suc de la cassola, i les afegirem quan servim el plat.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un Brocada del Celler Miquel Roca un vi de color vermell brillant amb ribets violacis. Capa mitjana-baixa. Aroma a intensa fruita vermella com la cirera i la maduixa de bosc, combinada amb tocs balsàmics i mentolats, i un lleuger rerefons de romaní. En agitació s’intensifica la fruita vermella i apareixen notes especiades. Entrada en boca amable. Pas suau i delicat, però alhora llarg. Una acidesa marcada fa que sigui un vi molt fresc, cosa que permetrà una molt bona evolució en ampolla

brocada-miquel-roca

Recepta extreta de: https://bonplat.cat/peus-porc-cargols