Unes postres dolces, senzilles i boníssimes
Ingredients (4 persones)
- 4 peres
- 200 ml de suc de llimona
- 500 ml d’aigua
- 75 g de sucre
- 1 cullerada de mel de Mas Buret
- 1 cullerada d’aigua de tarongina
- 150 g de melmelada de préssec de Can Bech
- 80 g d’ametlles picades
- fulles de menta
Elaboració de la recepta
- Posa a escalfar en una cassola el suc de llimona, amb l’aigua, el sucre, la mel i l’aigua de tarongina. Quan comenci a bullir, retira l’escuma. Cou tot durant 5 minuts.
- Renta les peres, pela, talla-les per la meitat i treu el cor (deixant bastant buit).
- Introdueix les peres a la cassola i cou durant 8 minuts. Treu, escorre i deixa que es prevegin.
- Amb ajuda d’un pinzell, dóna’ls brillantor amb una mica de melmelada. Torra una mica l’ametlla picada i barreja-la amb la resta de la melmelada. Omple les peres. Decora-les amb unes fulles de menta. Serveix.
Consell:
Guarda l’almívar sobrant en una ampolla i introdueix a la nevera. Pots aprofitar-lo per emborratxar melindros o per fer llesques amb ou.
Maridatge
Podeu acompanyar amb un Estruch Brut Nature Gran Reserva Eco del Celler Vell, un cava de color or intens amb reflexos verdosos. Bombolla molt fina, amb corona sencera i persistent. Aroma complexa i equilibrada, sense clar predomini de cap de les dues varietats que integren la mescla.
Recepta extreta de: http://www.hogarmania.com/cocina/recetas/postres/201503/peras-mermelada-melocoton-28307.html