recepta-gourmet-patates-emmascarades

Les patates així, encara més irresistibles

Recepta que podeu trobar ja elaborada artesanalment per Carlit.

 

Ingredients per a la recepta

  • 2 patates bullides (poden ser restes)
  • 100 g de botifarra negra estreta
  • Oli

 

Elaboració de la recepta

  1. Posem les patates bullides en un plat i les aixafem amb una forquilla.
  2. Traiem la pell de la botifarra i la tallem a rodanxes.
  3. Agafem una paella i hi posem una mica d’oli al fons. La deixem al foc i quan l’oli estigui calent hi posem els trossos de botifarra. Amb una forquilla de fusta l’anem aixafant perquè es desfaci.
  4. Afegim les patates a la paella i abaixem el foc. Barregem la botifarra amb les patates i ho aixafem tot junt. Deixem que es torri d’un costat, ho tombem amb un plat com si fos una truita i ho torrem de l’altre costat.
  5. Bon profit i a confessar-se després, pecadors!

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Noir Princeps de Canals & Munné, un vi de color robí envellutat amb sutils aromes de torrats i fumats. Elaboració: fermentació en dipòsits d’acer inoxidable. Temps d’envelliment: 15 mesos en bóta de roure americà; finalment 22 mesos de repòs en ampolla.

noir-princeps-canal-munne

Recepta extreta de: http://blocdelamami.blogspot.com/2014/10/patates-enmascarades.html