Un entrant de categoria
Avui fem milfulls de verdures, poma gala d’Horta de Barbens i formatge fresc de cabra de Queso Perfecto. Acompanyarem amb una cervesa Tramuntana Cuvée de Popaire. Bon profit!
Ingredients per a la recepta
- 1 albergínia
- 1 tomàquet
- 1 ceba
- 1 poma gala d’Horta de Barbens
- Formatge fresc de cabra de Queso Perfecto
- Pa
- Oli d’oliva
- Sal
- Sucre
- Vinagre de Mòdena
Elaboració de la recepta
- Fem la ceba caramel·litzada
- El primer que hem de fer el preparar la ceba caramel·litzada. La tallem en juliana i la posem a sofregir en un cassó a foc mitjà amb un rajolí d’oli i una mica de sal. Cuinem fins que estigui ben tova, uns 15 minuts com a mínim. A continuació, afegim una cullerada de sucre i mitja de vinagre de Mòdena i deixem reduir uns 5 minuts més.
- Fem el tomàquet, la poma i les albergínies
- Tallem el tomàquet, la poma i l’albergínia en rodanxes d’un cm. Salem l’albergínia i la deixem reposar, mentre anem cuinant la resta. Cuinem el tomàquet, la poma i l’albergínia a la planxa amb una mica d’oli
- Tallem el formatge i torrem el pa
- Tallem el formatge a rodanxes de el gruix de les verdures. Tallem el pa i el torrem lleugerament.
- Muntem les torrades
- Col·loquem el pa, l’albergínia, el formatge fresc, el tomàquet i la poma. Finalment, coronem amb una mica de ceba caramel·litzada.
Maridatge
Podeu acompanyar amb una cervesa Tramuntana Cuvée de Popaire, una cervesa molt complexa en sabor, madurada en bóta de vi i basada en la recepta de la Tramuntana.
Recepta extreta de: http://www.ilovetapas.com/2010/12/receta-de-milhojas-de-verduras-y-queso-fresco/