Milfulls de verdures, poma i formatge fresc de cabra

Milfulls de verdures, poma i formatge fresc de cabra

Un entrant de categoria

Avui fem milfulls de verdures, poma gala d’Horta de Barbens i formatge fresc de cabra de Queso Perfecto. Acompanyarem amb una cervesa Tramuntana Cuvée de Popaire. Bon profit!

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 albergínia
  • 1 tomàquet
  • 1 ceba
  • 1 poma gala d’Horta de Barbens
  • Formatge fresc de cabra de Queso Perfecto
  • Pa
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Sucre
  • Vinagre de Mòdena

 

Elaboració de la recepta

  1. Fem la ceba caramel·litzada
    • El primer que hem de fer el preparar la ceba caramel·litzada. La tallem en juliana i la posem a sofregir en un cassó a foc mitjà amb un rajolí d’oli i una mica de sal. Cuinem fins que estigui ben tova, uns 15 minuts com a mínim. A continuació, afegim una cullerada de sucre i mitja de vinagre de Mòdena i deixem reduir uns 5 minuts més.
  2. Fem el tomàquet, la poma i les albergínies
    • Tallem el tomàquet, la poma i l’albergínia en rodanxes d’un cm. Salem l’albergínia i la deixem reposar, mentre anem cuinant la resta. Cuinem el tomàquet, la poma i l’albergínia a la planxa amb una mica d’oli
  3. Tallem el formatge i torrem el pa
    • Tallem el formatge a rodanxes de el gruix de les verdures. Tallem el pa i el torrem lleugerament.
  4. Muntem les torrades
    • Col·loquem el pa, l’albergínia, el formatge fresc, el tomàquet i la poma. Finalment, coronem amb una mica de ceba caramel·litzada.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb una cervesa Tramuntana Cuvée de Popaire, una cervesa molt complexa en sabor, madurada en bóta de vi i basada en la recepta de la Tramuntana.

Cervesa Tramuntana Cuvée de Popaire

Cervesa Tramuntana Cuvée de Popaire

Recepta extreta de: http://www.ilovetapas.com/2010/12/receta-de-milhojas-de-verduras-y-queso-fresco/