Caviar de mel gourmet

L’empresa de mel de luxe artMuria i la de caviar d’oli d’oliva Caviaroli han unit 200 anys d’experiència en apicultura amb el saber fer i la innovació per crear un sorprenent producte: caviar de mel artMuria & Caviaroli, resultat de la sinergia entre ambdues marques de prestigi, pertanyents a l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain).

Aquestes dues empreses familiars comparteixen els mateixos principis de qualitat i innovació. Les han portat a unir-se per sorprendre l’amant de les millors mels amb una nova forma de gaudir-les.

Caviaroli ha esferificat dues de les exquisides creacions d’artMuria: la mel de taronger i la mel de bosc, aconseguint reflectir amb fidelitat els sabors i aromes de cada una d’elles.

Aquest innovador producte està pensat i dissenyat per al Canal Horeca i també per ser comercialitzat en establiments Gourmet. Una excitant manera d’enriquir qualsevol experiència gastronòmica i decorar qualsevol plat aportant el gust de la mel de bosc i taronger d’una manera molt original i sofisticada.

Amb les esferes de mel, que són una explosió de sabor amb una textura igual a la del caviar i esclaten a la boca. Deixen una intensitat i unes aromes únics al paladar, es pot donar un toc ‘trendy’ a qualsevol menú nadalenc.

El caviar de mel d’artMuria & Caviaroli, es comercialitzen en dos varietats de mel artMuria (taronger i bosc) i en dos formats diferents (20 grams i 50 grams).

 

Caviar de mel de bosc

Una mel ambre fosca i amb una aroma de cereal torrat molt intens. El seu sabor dolç desplega components salats persistents, i en el seu conjunt funciona bé amb plats freds i calents, aportant un exquisit maridatge amb verdures fregides, tempures, rostits especiats i formatges forts.

 

Caviar de mel de taronger

La seva mel és neta i de to ambre clar i el seu aroma cítric persisteix en boca amb una acidesa refrescant.

Mariden bé amb plats freds i calents. La de mel de taronger les converteix en dolços i sucosos. Aconsegueixen una gran harmonia amb receptes d’ànec, formatges frescos, dolços de paella i de forn, gelats suaus i postres.

Aquest producte, en el seu recent llançament, ja ha estat premiat amb 2 estrelles en els Iberica Awards de Londres 2019. On també van premiar el pack Tresor Aromàtic d’artMuria amb 3 estrelles.

En ambdós casos els seus creadors recomanen voltejar el pot un parell de vegades abans d’utilitzar-lo, perquè alliberi tot el seu aroma.

 

Font: ArtMuria