Sabor estiuenc

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. El primer que hem de fer és segellar el pit d’ànec en una paella. Per això daurem primer la part de la carn i després la del greix en una paella sense oli.
  2. Un cop daurada la retirem. El propi greix que deixi anar ens servirà per ofegar els préssecs tallats a vuitens.
  3. Quan estigui a punt se li afegeix el cibulet tallat fi i el vinagre de riesling o un altre que sigui suau, per exemple un balsàmic de Mòdena. Un cop reduït s’aparta per salsejar.
  4. Es talla el pit en filets i es marquen a la planxa. El just. Per dins han de quedar crus.
  5. Se li afegeix la salsa i s’emplata.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi negre Sot Lefriec d’Alemany i Corrió, un vi d’aroma potent, complex, torrat, espècies dolça, roure cremósfruita madura i terrós. En boca és ric, potent i intenstanins madurs i persistent.

Sot Lefriec

Recepta extreta de: https://www.directoalpaladar.com/recetario/magret-de-pato-con-melocotones