Benvolguts/des gourmets, avui us portem un plat de qualitat, el magret d’ànec amb préssecs.

Sabor estiuenc

Ingredients per al magret d’ànec amb préssecs

Elaboració de la recepta

  1. El primer que hem de fer és segellar el pit d’ànec en una paella. Per això daurem primer la part de la carn i després la del greix en una paella sense oli.
  2. Un cop daurada la retirem. El propi greix que deixi anar ens servirà per ofegar els préssecs tallats a vuitens.
  3. Quan estigui a punt se li afegeix el cibulet tallat fi i el vinagre de riesling o un altre que sigui suau, per exemple un balsàmic de Mòdena. Un cop reduït s’aparta per salsejar.
  4. Es talla el pit en filets i es marquen a la planxa. El just. Per dins han de quedar crus.
  5. Se li afegeix la salsa i s’emplata.

El maridatge del magret d’ànec amb préssecs

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi negre Sot Lefriec d’Alemany i Corrió, un vi d’aroma potent, complex, torrat, espècies dolça, roure cremósfruita madura i terrós. En boca és ric, potent i intenstanins madurs i persistent.

Sot Lefriec

Recepta extreta de: https://www.directoalpaladar.com/recetario/magret-de-pato-con-melocotones