Benvolguts/des gourmets, avui us portem un plat de qualitat, el magret d’ànec amb préssecs.
Sabor estiuenc
Ingredients per al magret d’ànec amb préssecs
- Una pit d’ànec
- 2 préssecs d’Ordal de Família Esteve Ràfols
- Cibulet
- Vinagre de riesling
- Sal
- Pebre
Elaboració de la recepta
- El primer que hem de fer és segellar el pit d’ànec en una paella. Per això daurem primer la part de la carn i després la del greix en una paella sense oli.
- Un cop daurada la retirem. El propi greix que deixi anar ens servirà per ofegar els préssecs tallats a vuitens.
- Quan estigui a punt se li afegeix el cibulet tallat fi i el vinagre de riesling o un altre que sigui suau, per exemple un balsàmic de Mòdena. Un cop reduït s’aparta per salsejar.
- Es talla el pit en filets i es marquen a la planxa. El just. Per dins han de quedar crus.
- Se li afegeix la salsa i s’emplata.
El maridatge del magret d’ànec amb préssecs
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi negre Sot Lefriec d’Alemany i Corrió, un vi d’aroma potent, complex, torrat, espècies dolça, roure cremós, fruita madura i terrós. En boca és ric, potent i intens, tanins madurs i persistent.

Sot Lefriec
Recepta extreta de: https://www.directoalpaladar.com/recetario/magret-de-pato-con-melocotones