recepta-guisat-vedella-llet

Massa fàcil per ser tan bona

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Tallem la carn de vedella a trossos no massa grans i la salpebrem.
  2. Tallem la ceba molt fina i les pastanagues a dauets. Tirem primer la ceba en una cassola amb oli d’oliva i incorporem després la pastanaga.
  3. Enfarinem la carn i la incorporem al sofregit, cuinant durant uns 10 minuts. Després, hi afegim el vi i esperem fins que s’evapori l’alcohol.
  4. Finalment, posem una mica de julivert picat i la llet i cuinem durant 1 hora i mitja, fins que la carn estigui tendra. Rectifiquem de sal i pebre i servim.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un XYZ t (quarta dimensió) del Celler Aibar, un vi de color vermell mate picota molt intens. Aroma intens a melmelades de mora. Discretament làctic. Entrada en boca molt dolça. Moderadament astringent. Posteriorment s’allarga, en memòria de les melmelades. Considerablement glicèric.

vi-xyz-t-celler-aibar

Recepta extreta de: https://sevilla.abc.es/gurme/recetas/guiso-de-ternera-con-leche/