recepta-gourmet-saltejat-pollastre-verduretes-salsa-iogurt

Una recepta lleugera i divertida

 

Ingredients per a la recepta (2 persones)

  • 2 pits de pollastre de Pollastre de l’era
  • 4 grans d’all
  • 1/2 ceba
  • 1 pebrotet groc (opcional)
  • 1 pebrotet verd
  • 10 tomàquets cherry
  • Sal i pebre
  • Salsa iogurt de Cal Vicens
  • 1 pebrot vermell escalivat
  • Cerfull / julivert

 

Elaboració de la recepta

  1. Pelar i trossejar els grans d’all, la ceba i els pebrots.
  2. Daurar els pits a la planxa amb una mica d’oli.
  3. Afegir a la paella l’all, la ceba, els pebrots i els tomàquets cherry.
  4. Amanir amb romaní i salpebrar al gust.
  5. Preparar la salsa barrejant salsa de iogurt, el pebrot vermell escalivat i cerfull o julivert ben trossejat.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Jaume Grau i Grau Syrah 100% del Celler Grau i Grau, un vi de color vermell viu d’intensitat mitjana. Potencia i nitidesa en nas, floral amb notes de maduixa i cirera. Entrada fresca i agradable, acidesa equilibrada i persistent en boca. Fruita vermella madura i gerds, que el fan voluminós i li dona carnositat.

syrah-grau-grau

Recepta extreta de: http://www.telva.com/2015/07/06/cocina/1436169507.html