Una recepta lleugera i divertida
Ingredients per a la recepta (2 persones)
- 2 pits de pollastre de Pollastre de l’era
- 4 grans d’all
- 1/2 ceba
- 1 pebrotet groc (opcional)
- 1 pebrotet verd
- 10 tomàquets cherry
- Sal i pebre
- Salsa iogurt de Cal Vicens
- 1 pebrot vermell escalivat
- Cerfull / julivert
Elaboració de la recepta
- Pelar i trossejar els grans d’all, la ceba i els pebrots.
- Daurar els pits a la planxa amb una mica d’oli.
- Afegir a la paella l’all, la ceba, els pebrots i els tomàquets cherry.
- Amanir amb romaní i salpebrar al gust.
- Preparar la salsa barrejant salsa de iogurt, el pebrot vermell escalivat i cerfull o julivert ben trossejat.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Jaume Grau i Grau Syrah 100% del Celler Grau i Grau, un vi de color vermell viu d’intensitat mitjana. Potencia i nitidesa en nas, floral amb notes de maduixa i cirera. Entrada fresca i agradable, acidesa equilibrada i persistent en boca. Fruita vermella madura i gerds, que el fan voluminós i li dona carnositat.
Recepta extreta de: http://www.telva.com/2015/07/06/cocina/1436169507.html