remenat-sofregit-tomaquet-ous

Una senzillesa deliciosa

 

Ingredients per a la recepta (4 racions)

 

Elaboració de la recepta

  1. La recepta és molt ràpida si tenim el sofregit fet, hem de tirar-li una tovallola i deixar que la temperatura.
  2. Batem els ous i els afegim al sofregit.
  3. Remenem sense parar fins que quedi barrejat tot.
  4. Retirem i podem anar servint com preferim junts o individualment en cada plat, podem acompanyar-lo amb pa fregit o unes torrades.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Sidrito d’Arantast, una sidra artesana dels Pirineus, fresca i de color daurat brillant, elaborada sense utilitzar cap additiu i 100% natural.

sidrito-arantast-sidra

Recepta extreta de: http://hortusaprodiscae.org/es/category/recetashortus/page/2/ adaptada de http://bit.ly/2jOVOUU