La dolçor del foc
Ingredients per a la recepta
- 4 plàtans
- 50 grs. de sucre
- 1 copa de rom
- 1/2 pal canyella
- mantega
- 50 grs. d’ametlles Can Massana
Elaboració de la recepta
- Daura els plàtans en una paella amb mantega a foc lent.
- Després, col·loca’ls en una font i empolvora’ls amb el sucre i les ametlles filetejades.
- Recupera el suc restant de la paella, afegeix una copa de rom i acaba flamejant.
- Finalment, aboca el contingut de la paella sobre els plàtans.
Maridatge
Podeu acompanyar aquesta recepta amb un vi Garnatxa de Cellers d’en Guilla, un vi d’una dolçor fresca d’un vi típicament empordanès. Criat amb mare durant dos anys dins de bótes velles. Ideal per gaudir amb postres i productes dolços.
Recepta extreta de: https://www.hogarmania.com/cocina/recetas/postres/201712/platanos-flambeados-almendras-38308.html