recepta-gourmet-pits-pollastre-salsa-tomaquet

Senzilla i amb un resultat espectacular

 

Ingredients per a la recepta (2 persones)

  • 400g de pits de pollastre de Pollastre de l’era
  • 1/2 ceba
  • 1 gra d’all
  • 500g de tomàquet triturat de Productes Naturals Capell
  • 1 culleradeta d’orenga
  • sal i pebre
  • Oli d’oliva
  • Formatge i julivert, per empolvorar

 

Elaboració de la recepta

  1. Ens caldran els pits filetejats. Els venen ja en aquest estat i si no, podem demanar al carnisser que ens els filetegi. O podem fer-ho amb molta cura a casa. El primer que farem serà salpebrar els pits. Després, posem un rajolí d’oli d’oliva en una paella a foc fort. I afegim els pits.
  2. Cuinem els pits un minut per cada cara a foc fort. Passat el temps, li donem la volta i cuinem l’altra cara. La idea és segellar el pollastre, deixant-cru al seu interior, perquè no es ressequi en excés. Un cop aconseguit això, reservem el pollastre en un plat.
  3. En la mateixa paella, tirem un altre raig d’oli, aquest cop a foc suau. Afegim la ceba i l’all ben picats i cuinem, mentre remenem amb freqüència, uns 10 minuts.
  4. Quan la ceba estigui tendra i transparent, afegim el tomàquet triturat i la culleradeta d’orenga. Barregem tots els ingredients i deixem cuinar tot 10 minuts més.
  5. Quan el tomàquet s’hagi cuinat una mica, afegim els pits de pollastre, juntament amb tot el suc que hagin pogut deixar anar. Integrem el pollastre en el tomàquet i deixem cuinar 5 minuts més. Finalment, un cop emplatat, podem escampar-hi una mica de formatge ratllat i julivert picat.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Maurel de Can Bonastre Wine Resort , un vi blanc d’entrada suau, untuosa, t’envolta tota la boca amb el seu volum i sedositat. Bon equilibri amb l’acidesa que el refresca i l’acompanya al final de boca, on deixa records dolços de mel i fruits torrats.

maurel-can-bonastre

Recepta extreta de: https://www.cocinacaserayfacil.net/pechugas-pollo-salsa-tomate/