Per finalitzar un bon àpat
Ingredients per a la recepta (4 persones)
- 400ml de nata
- 30g de cafè en gra DELSAMS Torrefacció Artesana de Cafès
- 75g de sucre
- 2 o 3 làmines de gelatina (4-6g)
Elaboració de la recepta
- Comencem posant la nata en un cassó amb els grans de cafè i el sucre.
- Portem a ebullició a foc lent, retirem del foc i deixem que infusioni durant una mitja hora.
- Mentrestant, posem les fulles de gelatina a hidratar en un plat fons amb molta aigua freda.
- Transcorreguda la mitja hora, retirem els grans de cafè i afegim la gelatina escorreguda, removent bé.
- Després repartim en diversos motlles i refredem a la nevera durant almenys tres hores, fins que qualli.
Maridatge
Podeu acompanyar aquestes postres amb un licor Marc de Cava de Canals & Munné, un licot de color caramel clar. Sabor sec, amb una extraordinària suavitat a causa del seu llarg envelliment (sistema de vells solatges en bóta de roure). Concentrat i complex, amb lleugeres notes de pell de raïm madur; suau i envellutat, intens i persistent en el nas i a la boca.
Recpeta extreta de: https://lifestyle.trendencias.com/recetas/panna-cotta-de-cafe-receta-de-postre