recepta-gourmet-pana-cotta-cafe

Per finalitzar un bon àpat

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

 

Elaboració de la recepta

  1. Comencem posant la nata en un cassó amb els grans de cafè i el sucre.
  2. Portem a ebullició a foc lent, retirem del foc i deixem que infusioni durant una mitja hora.
  3. Mentrestant, posem les fulles de gelatina a hidratar en un plat fons amb molta aigua freda.
  4. Transcorreguda la mitja hora, retirem els grans de cafè i afegim la gelatina escorreguda, removent bé.
  5. Després repartim en diversos motlles i refredem a la nevera durant almenys tres hores, fins que qualli.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquestes postres amb un licor Marc de Cava de Canals & Munné, un licot de color caramel clar. Sabor sec, amb una extraordinària suavitat a causa del seu llarg envelliment (sistema de vells solatges en bóta de roure). Concentrat i complex, amb lleugeres notes de pell de raïm madur; suau i envellutat, intens i persistent en el nas i a la boca.

marc-cava-canals-munne

Recpeta extreta de: https://lifestyle.trendencias.com/recetas/panna-cotta-de-cafe-receta-de-postre