Divertida i amb un sabor increïble
Ingredients per a la receota
- 400gr de llom de porc de Porc de Palou tallat prim
- 200 gr de formatge de vaca rentat amb cervesa de Formatge Muntanyola
- 100 gr de vi blanc
- 100 gr de nata líquida 35%
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 pastanaga
- 1 pebrot vermell
Elaboració de la recepta
- Sofregim la ceba, quan és rossa, afegim el porro, la pastanaga i el pebrot.
- Emboliquem la verdura amb el llom i fem servir un escuradents perque ens aguanti el rotllet.
- Posem al foc el vi blanc i el formatge tallat a daus, sense pelar. Quan es desfà el formatge, i sense deixar de remenar, afegim la nata, rectifiquem de sal i pebre.
- Triturem la salsa fins que ens quedi fina.
- Coem els involtini a la paella per la banda dels escuradents. Acabem salsejant al plat.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb una Feral American Pale Ale de Cerveses Artesanes Bripau, una cervesa de color d’ambre daurat bastant translúcida i mig tèrbola. D’escuma fina i bastant persistent, de color lleugerament trencat i formant garlandes. En nas trobem primer els llúpols, i de fons els malts. Aromes de fruits cítrics, llimona i una mica de pinya. Notes florals. En boca l’amargor és agradable i lleugerament persistent, cos mig i carbonatació moderada. Tornem a trobar la pinya i els fruits cítrics, aportats per la varietat dels llúpols utilitzats. Perfil dolç agradable de forneria i massa de pa.
Recepta del xef Roger Vilaginés, del Restaurant Mare de la Font de Solsona.