Sabor intens i deliciós
Ingredients per a la recepta
- 4 filets de cap de vedella (de 120 grams) de Can Mabres
- 1 tassa de cafè americà acabat de fer de Delsams
- 1/2 cullerada de sucre morè
- 1/2 cullerada de sal
- 1/2 cullerada de pebre
- 2 grans d’all
- olis en esprai per cuinar
Elaboració de la recepta
- Combineu en una bossa sellable gran el cafè, el sucre, la sal, el pebre i l’all. Poseu la carn, segelleu la bossa i refrigereu per 8 hores.
- Prepareu la graella.
- Traieu la carn de la bossa i tireu la marinada. Poseu els filets a la graella i cuineu 2 minuts per cada costat o més si els voleu més cuits.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi 3 Nits d’Urpina d’Ampans Vins d’Urpina, un vi potent, on el gran volum dóna elegància als tanins madurs. Records de fruita negra, encara fresca sobre fons de torrats fins de la barrica. En boca és llarg, on persisteixen les notes de confitures, fulla de tabac i cacau.
Recepta extreta de: https://www.kiwilimon.com/receta/carnes-y-aves/filete-de-res-marinado-en-cafe