recepta-gourmet-espaguetis-pebrots-rostits-formatge-cabra

Un plat senzill i nutritiu

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

  • 300 gr d’espaguetis d’Hort del Silenci
  • 200 gr de rulo de formatge de cabra de Queso Perfecto
  • 2 pebrots morrons vermells
  • 2 pebrots morrons verds
  • 2 pebrots morrons grocs
  • 4 grans d’all
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Sucre
  • 1 tros de bitxo
  • Julivert

 

Elaboració de la recepta

  1. Col·loca els pebrots sobre una placa de forn, rega’ls amb un rajolí d’oli i assaona’ls. Rosteix-los a 180 º C durant 35 minuts. Deixa temperar, pela i talla’ls en tires. Reserva.
  2. Posa abundant aigua en una cassola i porta-la a escalfar. Quan comenci a bullir, assaona i afegeix els espaguetis. Cou durant 6 minuts. Escorre i reserva.
  3. Pela els grans d’all, lamina i col·loca’ls en una tartera amb oli. Afegeix el bitxo i quan es daurin una mica, afegeix els pebrots. Assaona, barreja bé i incorpora els espaguetis. Salta’ls breument i col·loca’ls en una font.
  4. Talla 4 talls de formatge i posa un a cada plat. Empolvora’ls amb una mica de sucre i enrosseix amb el bufador. Adorna amb unes fulles de julivert.

Consell: perquè sigui més fàcil pelar els pebrots, un cop rostits, posa’ls en un bol, cobreix-los amb film de cuina i deixa que suïn una mica.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Trencadís Rosat Grimau de Viña Torreblanca, un cava de color rosat intens, casi vermellós, brillant i amb tons robí. Un goig d’aroma afruitat, en què sobresurten fines notes de maduixa i gerds. Bon pas de boca suau i saborós, és potent i té un bon equilibri entre el seu ric sabor i la seva seca estructura àcida.

rencadis-rosat-grimau-torreblanca

Recepta extreta de: https://www.hogarmania.com/cocina/recetas/pastas-pizzas/201506/espaguetis-pimientos-asados-queso-cabra-29503.html