recepta-gourmet-entrecot-vedella-salsa-roquefort

Un segon plat espectacular

Un dels plats que podeu trobar a la carta del Restaurant Can Tomàs.

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 entrecot per persona
  • Salsa Roquefort
  • Sal en escates

 

Elaboració de la recepta

  1. Prepareu la salsa Roquefort. La salsa la podeu fer hores abans, fins i tot el dia abans. Només us caldrà escalfar-la a l’hora de servir-la.
  2. En una planxa molt i molt calenta amb una mica de sal, farem la nostra carn.
  3. Quan sigui torrada d’un costat li donarem la volta. Procureu deixar-la sucosa per dins. En qualsevol cas, que cadascú se la faci com més li agradi d’acord amb el gruix que tingui el tall de carn.
  4. Emplatem la carn i li posem sal en escates per sobre.
  5. I finalment, hi posarem la salsa al costat.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi 3 Nits d’Urpina d’Ampans Vins d’Urpina, un vi potent, on el gran volum dóna elegància als tanins madurs. Records de fruita negra, encara fresca sobre fons de torrats fins de la barrica. En boca és llarg, on persisteixen les notes de confitures, fulla de tabac i cacau.

3nits-urpina-ampans-vi

Recepta extreta de: http://www.lacuinadesempre.cat/2014/05/entrecot-de-vedella-amb-salsa-de.html