Un plat a mida ple de sabor
Ingredients per a la recepta
- Un conill a trossets d’Euroconills
- Un paquet d’escalunyes
- Dues pastanagues
- Una cabessa d’alls
- Dues fulles de llaurer
- Un ramet de farigola
- Un polsim d’orenga
- Un grapat de camagrocs secs
- Dos vasos d’oli
- Un vas de vinagre de poma d’Arantast
Elaboració de la recepta
- Es passa una mica el conill salpebrat per l’oli del fons de l’olla a pressió per enrossir-lo.
- Quan està fet, s’hi afegeixen la resta dels ingredients.
- La ceba (escalunyes) i les pastanagues talladetes a trossets, els alls desgranats i les herbes, amb l’oli, el vinagre.
- Amb l’olla pressió, en 8 o 10 minuts estarà fet.
Maridatge
Podeu acompanyar aquesta recepta amb una sidra selecció de varietats principalment de la Val d’Aran d’Arantast, una sidra elaborada en barrica de castanyer. La sidra més fina i deliciosa. Té un olor molt afruitat i agradable, bon equilibri entre aromes més dolces i una amargor poc dominant. Amb el punt just de CO₂ natural.
Recepta extreta de: http://anoiadiari.cat/general/conill-vinagreta/