Original, gustosa i molt enrotllada
Ingredients per a la recepta (4 persones)
Ingredients que trobareu a La Botiga Gurmet.
- Escalivada de Cap d’Urdet
- 1 llauna de bonítol en oli d’oliva
- 12 talls de formatge de vaca Petit Madurat de Betara
- 200 ml d’oli
- 50 ml de vinagre de xerès
- 1 cullerada d’olivada de Pujadó Solano
- Sal
Elaboració de la recepta
- Agafem l’escalivada i la tallem a trossos petits.
- Agafem els talls de formatge, hi posem una mica d’escalivada, unes trossets de bonítol i ho enrotllem en forma de caneló.
- Sobre el caneló hi posem una mica de vinagreta d’olivada, que haurem fet barrejant l’oli amb el vinagre, una cullerada d’olivada i un pessic de sal.
Maridatge
Podeu acompanyar amb un vi Merlot i Cabernet Sauvignon Roure 2013 de Vinya Janine, un vi de bona intensitat de color, amb reflexos violacis, que ens descobreixen la seva joventut. Aromes de fruites vermelles una mica ja evolucionats, s’intueix el toc de fusta. En boca es marca el taní del roure, potent, ja que procedeix de fusta nova, integrat en fruites vermelles i negres molt madures (casís, pruna,). Postgust elegant amb bona intensitat.
Recepta extreta de: https://www.pavisucre.cat/canelons-de-manxego-escalivada-i-bonitol-amb-vinagreta-dolivada/