recepta-gourmet-amanida-arros-quinoa-cereals-maduixes

Una super-amanida molt saludable

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 got d’arròs integral de Riet Vell
  • Quinoa d’Eco-salim Int-salim
  • Cereals d’Eco-salim Int-salim
  • 2 grapats d’amanida variada que inclogui espinacs baby i fulla de roure (li donaran aquest toc únic a l’amanida)
  • 2 cullerades de ceba fregida cruixent
  • Un grapat de maduixes madures
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra

 

Elaboració de la recepta

  1. Començarem a preparar la nostra amanida coent la barreja d’arròs integral, quinoa i cereals uns 15-17 minuts, depenent del punt de cocció que més t’agradi. Passat aquest temps l’escorrem i ho passem per aigua freda fins que s’hagi refredat. Deixem al colador uns minuts perquè no quedi gens d’aigua.
  2. Barregem l’arròs amb l’amanida neta i amb les maduixes laminades. Afegim 2 cullerades de ceba fregida cruixent i amanim amb sal i oli d’oliva verge extra al gust de cadascú.
  3. Ja tenim a punt la nostra super amanida, per ajudar-nos a combatre aquests dies tan calorosos de la forma més ràpida, senzilla i saludable possible.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una Feral American Pale Ale de Cerveses Artesanes Bripau, una cervesa de color d’ambre daurat bastant translúcida i mig tèrbola. D’escuma fina i bastant persistent, de color lleugerament trencat i formant garlandes. En nas trobem primer els llúpols, i de fons els malts. Aromes de fruits cítrics, llimona i una mica de pinya. Notes florals. En boca l’amargor és agradable i lleugerament persistent, cos mig i carbonatació moderada. Tornem a trobar la pinya i els fruits cítrics, aportats per la varietat dels llúpols utilitzats. Perfil dolç agradable de forneria i massa de pa.

cervesa-feral-bripau

Recepta extreta de: https://www.antojoentucocina.com/recetas/ensalada-arroz-quinoa-fresa