recepta-gourmet-botifarra-fesols-santa-pau

Tan típic com deliciós

 

Ingredients per la recepta

  • 4 Botifarres crues de Casa Fígols
  • 600 g Mongetes bullides
  • Oli
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Feu la botifarra a la brasa o fregida.
  2. Poseu les mongetes escorregudes al plat sortint de l’olla, amanides amb un bon raig d’oli d’oliva i acompanyades amb la botifarra.

 

Variacions:

  • Es poden fregir les mongetes després de bullir-les, amb una mica de cansalada.
  • Es pot tirar una mica d’all i julivert per sobre de les mongetes cuites.
  • S’hi pot posar botifarra esparracada. En aquest cas és millor la botifarra de perol.
  • Es pot acompanyar amb cansalada fregida.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un SYH de Vinya Janine, un vi negre amb aroma de fruita madura i molt bon pas en boca, amb cos i equilibrat, saborós.


Recepta extreta de: http://www.gastroteca.cat/ca/fitxa-receptes/mongetes_amb_botifarra/