Unes postres per als més llaminers
Ingredients per a la recepta
- 50 g arròs bomba
- 75 g xocolata negra 70% de Bombons Blasi
- 500 ml llet fresca de Mas Eusebi
- 100 g crema de formatge
- Pell de llimona
- Vainilla
- 100 ml nata muntada
- 80 g sucre
Per acompanyar:
- 4 crestes
- 1 c.s mantega
- 50 g sucre de canya
Elaboració de la recepta
- En primer lloc, rentar l’arròs amb aigua freda unes 4 o 5 vegades fins que l’aigua quedi neta de midó.
- Després, posar a bullir la llet amb sucre, canyella i pell de llimona.
- Afegir l’arròs i coure a poc foc fins que l’arròs estigui al punt, uns 15 minuts aproximadament.
- Retirar del foc i afegir la xocolata, barrejar i incloure la crema de formatge, remenar i refredar 4 hores.
- Barrejar l’arròs amb la nata semimuntada.
- Deixar reposar a la gelera.
Maridatge
Podeu acompanyar amb un Vi de Missa de Montbrió de la Cooperativa Agrícola Montbrió del Camp, un vi dolç legitimat per a la litúrgia i elaborat segons les tècniques de tradició monàstica. Envellit en botes de roure, té un toc anisat suau ple d’aromes florals, amb una estructura càlida a la boca. És un vi molt adient per consumir a les postres.
Recepta extreta de: http://ib3tv.com/20161104_251766-arros-amb-llet-i-xocolata-cremos.html