recepta-gourmet-arros-llet-xocolata

Unes postres per als més llaminers

 

Ingredients per a la recepta

  • 50 g arròs bomba
  • 75 g xocolata negra 70% de Bombons Blasi
  • 500 ml llet fresca de Mas Eusebi
  • 100 g crema de formatge
  • Pell de llimona
  • Vainilla
  • 100 ml nata muntada
  • 80 g sucre

 

Per acompanyar:

  • 4 crestes
  • 1 c.s mantega
  • 50 g sucre de canya

 

Elaboració de la recepta

  1. En primer lloc, rentar l’arròs amb aigua freda unes 4 o 5 vegades fins que l’aigua quedi neta de midó.
  2. Després, posar a bullir la llet amb sucre, canyella i pell de llimona.
  3. Afegir l’arròs i coure a poc foc fins que l’arròs estigui al punt, uns 15 minuts aproximadament.
  4. Retirar del foc i afegir la xocolata, barrejar i incloure la crema de formatge, remenar i refredar 4 hores.
  5. Barrejar l’arròs amb la nata semimuntada.
  6. Deixar reposar a la gelera.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un Vi de Missa de Montbrió de la Cooperativa Agrícola Montbrió del Camp, un vi dolç legitimat per a la litúrgia i elaborat segons les tècniques de tradició monàstica. Envellit en botes de roure, té un toc anisat suau ple d’aromes florals, amb una estructura càlida a la boca. És un vi molt adient per consumir a les postres.

vi-missa-montbrio-camp

Recepta extreta de: http://ib3tv.com/20161104_251766-arros-amb-llet-i-xocolata-cremos.html