Imagen 5522

Amanida gourmet ben completa

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

  • 125 grams de pernil d’ànec llescat de Carlit
  • 75 grams de nous pelades
  • 100 grams de mi cuit de foie
  • Una safata de canonges

 

Per a la vinagreta

  • Un decilitre d’oli d’oliva verge extra del Perelló Gerpifi de Mel i Oli Piñol
  • 20 mil·lilitres de vinagre
  • Deu grams de pipes pelades
  • Deu grams d’avellanes
  • Deu grams de nous
  • Una mica de sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Amb ajuda d’un motlle el farcim de canonges fins a la meitat, incorporem el foie en daus i unes quantes nous pelades. Tornem a omplir de canonges fins a la vora del motlle.
  2. Col·loquem sobre dels canonges el pernil d’ànec llescat.
  3. En un recipient afegim l’oli d’oliva verge extra. Incorporem el vinagre i la sal. També afegim els fruits secs, les pipes pelades, les avellanes tallades i les nous pelades.
  4. Quan estigui ben barrejada la vinagreta, l’afegim per sobre de l’amanida.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb una cervesa Tramuntana Cuvée de Popaire, una cervesa molt complexa en sabor, madurada en bóta de vi i basada en la recepta de la Tramuntana.

cervesa_tramuntana_cuvee_popaire

Recepta extreta de: https://www.aceitesdeolivadeespana.com/recetas/ensalada-de-canonigos-y-jamon-de-pato