Gambes a la planxa amb all i julivert

Gambes a la planxa amb all i julivert

Un plat ple de sabor

Avui fem un dels plats que trobareu a Peix d’Or: gambes a la planxa amb all i julivert! Un plat ple de sabor que nosaltres maridarem amb un cava Brut Nature de Mussons Vins! De luxe!

 

Ingredients per a la recepta (4 racions)

  • 1 kg de gambes grans la planxa
  • 3 grans all
  • 1 branca julivert
  • Oli d’oliva verge
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Cuinem les gambes
    • Netegem les gambes. Les posem en una graella o paella gran amb un rajolí d’oli i assaonem. Daurem per ambdós costats.
  2. Piquem all i julivert
    • Piquem els grans d’all i el julivert ben fins.
  3. Afegim l’all i el julivert
    • Quan les gambes ja estiguin daurades, afegim un raig d’oli, l’all i el julivert. Ofeguem un parell de minuts i retirem de foc.
  4. Servir calentes i a gaudir!

 

Maridatge

Podem acompanyar amb un cava Brut Nature de Mussons Vins, un producte fàcil, de paladar fresc, sec, sedós i equilibrat amb una evolució àcida però elegant i persistent.

Cava Brut Nature Mussons Vins

Cava Brut Nature Mussons Vins

Font: Cookpad