recepta-espirals-camagrocs

Sabor de tardor

Plat que podeu comprar ja elaborat per Mas el Guiu.

 

Ingredients per a la recepta

  • 80 g d’espirals de colors seques
  • 1/2 ceba vermella
  • 50 g de bacon fumat
  • 70 g de camagrocs cuits
  • Oli d’oliva dels camagrocs

 

Elaboració de la recepta

  1. Coure la pasta segons les recomanacions que us vaig explicar i el temps de cocció que indiqui el fabricant.
  2. En paral·lel, posar en una paella una mica d’oli de la conserva de camagrocs i la ceba tallada molt petita. Deixar coure a foc mig durant 5 minuts. Afegir el bacon també tallat petit, i coure durant 3 minuts. Finalment, posar els camagrocs a la paella, i coure el conjunt un parell de minuts més.
  3. Escórrer la pasta, i posar tota la preparació de la paella al damunt.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un Clos del Recó negre del Celler Grau i Grau, un vi de color granat intens amb tonalitats de cirera madura. Agradable, elegant, amb aromes de fruits del bosc. Saborós i fresc, amb suau persistència tànica. Llarg i persistent estructura en boca.

Clos-del-Recó-Negre

Recepta extreta de: https://cuinescuina.blogspot.com/2013/11/espirals-amb-camagrocs.html