La pasta sempre és un bon aliat per a qualsevol menjar. Si es busquen de diferents formes, solen triomfar més, ja que presenten originalitat i crida l’atenció, com és el cas dels Espirals amb camagrocs. Aquests segons són un tipus de bolets que serveixen per donar-li gust al plat i condimentar-lo a la perfecció.

recepta-espirals-camagrocs

Espirals amb camagrocs, el sabor de tardor

Per això, us fem arribar una recepta del bloc CuinesCuina. Així doncs, podeu elaborar el plat amb un seguit recomanacions d’on podeu comprar el plat ja elaborat per Mas el Guiu.

Ingredients per a la pasta

  • 80 g d’espirals de colors seques
  • 1/2 ceba vermella
  • 50 g de bacon fumat
  • 70 g de camagrocs cuits
  • Oli d’oliva dels camagrocs

Elaboració del plat

  1. Coure la pasta segons les recomanacions que us vaig explicar i el temps de cocció que indiqui el fabricant.
  2. En paral·lel, posar en una paella una mica d’oli de la conserva de camagrocs i la ceba tallada molt petita. Deixar coure a foc mig durant 5 minuts. Afegir el bacon també tallat petit, i coure durant 3 minuts. Finalment, posar els camagrocs a la paella, i coure el conjunt un parell de minuts més.
  3. Escórrer la pasta, i posar tota la preparació de la paella al damunt.

Maridar els espirals amb camagrocs amb un vi negre intens

La pasta necessita d’un toc intens i de sabor constant a la boca. I un vi negre mai deixarà indiferent. Per això, la nostra recomanació és que, podeu acompanyar amb un Clos del Recó negre del Celler Grau i Grau, un vi de color granat intens amb tonalitats de cirera madura. Agradable, elegant, amb aromes de fruits del bosc. És saborós i fresc, amb suau persistència tànica mentre el tastes. Llarg i persistent estructura quan el tens a la boca.

Clos-del-Recó-Negre