Ingredients per a 4 persones:
– 8 talls de lluç
– 4 dents d’all
– 12 cloïsses
– 12 musclos
– 4 ous
– 1 got de vi blanc
– julivert
– oli sal i farina
La recepta:
Prèviament:
– Netegem el lluç
– Obrim les petxines i musclos en una cassoleta amb poca aigua. Colarem i guardarem l’aigua.
– Bullim 4 ous durant 10 minuts.
– Fregim uns quants espàrrecs a la planxa
– Fem una picada amb 1 all, julivert i oli
Tot seguit:
Agafem el lluç i es passa per la farina (molt poca) i es fregeix una mica. Seguidament el posem en una cassola plana.
A la mateixa paella que hem fregit el lluç hi fregim 3 alls laminats i els retirem. A la paella hi posem una cullarada de farina i un gotet de vi blanc. Ara hi afegirem el caldo que hem colat dels musclos i petxines. Ho remanem tot ben remanat i ho pasem a la cassola on hi ha el peix i hi afegim un got d’aigua, just que cobreixi el peix.
Hi afegim els alls que tenim retirats per sobre i esperem 10 minutets. Ja ho podem emplatar, afegint els ous, els musclos, les cloïsses i els espàrrecs. Ho amanirem per sobre amb la picada que hem fet.