Cigrons saltats amb botifarra i cansalada

Cigrons saltats amb botifarra i cansalada

Fàcil i per llepar-se’n els dits

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 kg cigrons
  • 1 botifarra negra de Can Turret
  • 200 gr cansalada
  • 1 ceba
  • Oli d’oliva
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Posem els cigrons amb aigua calenta a hidratar-los 24 hores abans.
  2. En una olla, posem els cigrons amb aigua neta i calenta a bullir, fins que siguin tous.
  3. Piquem la ceba ben petita.
  4. Tallem la cansalada a tires.
  5. Treiem la pell de la botifarra negra i, en un plat la posem al microones. La treiem i l’aixafem amb una forquilla.
  6. En una paella sofregim la ceba i hi afegim la cansalada.
  7. Posem als cigrons i la botifarra negra, que ens quedi tot ben barrejat.
  8. Bon profit!

 

Maridatge

Podem acompanyar aquest plat amb un vi Ancestral Garnatxa roja de Cellers d’en Guilla, un vi escumós de color rosat pàl·lid i amb aromes afruitats de aranja combinant el cítric i el dolç. En boca tenim un gas molt integrat i una sensació fresca i lleugera.

Vi Ancestral de Cellers d'en Guilla

Vi Ancestral de Cellers d’en Guilla

Recepta extreta de: http://anoiadiari.cat/recepta/recepta-cigrons-saltats-botifarra-negra-cansalada/