Canelons de verdures i pernil cuit
Un plat exquisit
Ingredients per a la recepta
- 20 làmines de canelons
- 200 g d’espinacs
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 2 grans d’all
- 400 ml de salsa de tomàquet
- 10 talls de pernil cuit extra Duroc de where to buy Pregabalin in canada Casa Boix
- 100 g de formatge blau
- 400 ml de llet
- Farina
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Nou moscada
- Julivert
Elaboració de la recepta
- Pelem i piquem finament els alls, la ceba tendra i les pastanagues. Les sofregim en una cassola amb un rajolí d’oli. Assaonem. Piquem els espinacs en juliana i els afegim. Ofeguem breument.
- Afegim la farina i ofeguem. Aboquem la llet a poc a poc, sense deixar de remenar. Assaonem i ratllem a sobre una mica de nou moscada. Cuinem la beixamel durant 6-8 minuts sense deixar de remenar. Reservem la beixamel.
- Posem aigua a escalfar en una cassola gran. Assaonem i quan comenci a bullir, afegim les làmines de caneló. Coem el temps que indiqui el paquet. Escorrem i col·loquem sobre un drap net de cuina. Les reservem.
- Estenem els canelons sobre una superfície llisa, tallem els talls de pernil cuit per la meitat i posem un tros sobre cada làmina de caneló. Farcim amb les verdures i els enrotllem. Els disposem en una font apta per a forn .
- Cobrim els canelons amb la salsa de tomàquet, esmicolem el formatge i l’escampem per sobre. Introduïm la font al forn i escalfem. Retirem i adornem la font amb unes fulles de julivert.
Maridatge
Podem acompanyar amb un elusively Baltana Rosat Ecològic de http://pulsobeat.com/tag/designer/ Bodega Miquel Jané, un vi de color no molt intens, buscant un color tirant a pàlid, però sense arribar-hi, lluent i brillant amb tons vermell maduixa. En nas surt el toc de fruita vermella una mica àcida, maduixa no del tot madura i un punt de magrana. Quan passen 5 min a la copa va evolucionant cap a un aroma més dolç i sedós. En boca és fresc, amb un punt astringent que el fa molt interessant. Té un pas per boca amable i lliscant. Es mantenen els aromes en boca força estona.
Baltana Rosat Ecològic
Font: Hogarmanía