Recepta dolça de canelons amb mel Mas Buret
Ingredients:
- 200 ml d’aigua
- 3 grams d’agar-agar (gelatina vegetal)
- 200 grams de mel Mas Buret
- 250 grams de mató
- Grans de magrana
Preparació:
- Primer de tot, en un cassó barregem l’aigua i la mel de Mas Buret. Hi afegim l’agar-agar i ho remenem bé. Quan estigui feta una bona mescla posem el cassó a escalfar al foc i ho deixem bullint durant un minut.
- A continuació, en una plàtera o safata rectangular, aboquem la mescla de manera que quedi en forma de làmina. Deixem que es qualli durant dues hores.
- Després, tallem la mescla ja quallada en forma de làmina en rectangles de la mida que vulguem. Farcim els talls de làmina amb el mató. Amb molta cura, enrotllem els canelons.
- Finalment, quan ja les els canelons estiguin formats, els col·loquem en un plat i ho decorem amb grans de magrana i fils de mel Mas Buret. Bon profit!
Recepta cedida per Mel Mas Buret