Bescuit de xocolata i poma
Unes postres vistoses i irresistibles
Avui tenim postres, i no unes qualsevols! Bescuit de xocolata de Bombons Blasi i poma! Rematem acompanyant amb un licor de cava de Canals & Munné. Bon profit!
Ingredients per a la recepta
Per al pa de pessic
- 4 ous
- 300 g de sucre
- 5 g de sal
- 200 ml de llet
- 225 g de farina
- 5 g d’impulsor (llevat químic)
- 100 g de mantega
- 75 g de xocolata negra de cobertura de Blasi BCN
- 2 pomes
- 1 pell de llimona ratllada
Per a les trufes interiors
- 200 ml de nata líquida
- 250 g de xocolata de cobertura de Bombons Blasi
Elaboració de la recepta
Per a les trufes interiors
- Bullim la nata i, fora del foc, l’aboquem sobre la xocolata trossejada.
- Ho emulsionem amb unes varetes i ho deixem refredar.
- Fem boles petites i les congelem.
Per al pa de pessic
- Barregem el sucre i els ous sencers.
- Afegim la llet sense deixar-ho de remenar.
- Després incorporem la farina tamisada amb l’impulsor, la sal i la ratlladura de llimona, i ho barregem.
- Fonem la cobertura amb la mantega i l’afegima la barreja.
- Pelem les pomes i les tallem en làmines fines.
- Disposem la barreja en un motlle untat i enfarinat, i introduïm a la barreja les pomes i les trufes congelades.
- Posem en una safata al forn preescalfat 30 min a 180 ºC.
- Ho desemmotllem i ho servim Podem acompanyar amb una branca de canyella i pells de taronja confitada.
Maridatge
Podem acompanyar amb un licor de cava de Canals & Munné, un licor suau, dolç, elaborat amb les incomparables holandes obtingudes mitjançant una rigorosa selecció de raïms blancs del Penedès, i lleugerament endolcit amb els xarops licorosos més selectes que li proporcionen un sabor i una aroma inconfusibles i deliciosos. De color cristal·lí, és molt fi i dolç. Recepta extreta de: cuina.cat Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!