Bescuit de xocolata i poma

Bescuit de xocolata i poma

Unes postres vistoses i irresistibles

Avui tenim postres, i no unes qualsevols! Bescuit de xocolata de Bombons Blasi i poma! Rematem acompanyant amb un licor de cava de Canals & Munné. Bon profit!

 

Ingredients per a la recepta

Per al pa de pessic

  • 4 ous
  • 300 g de sucre
  • 5 g de sal
  • 200 ml de llet
  • 225 g de farina
  • 5 g d’impulsor (llevat químic)
  • 100 g de mantega
  • 75 g de xocolata negra de cobertura de Bombons Blasi
  • 2 pomes
  • 1 pell de llimona ratllada

 

Per a les trufes interiors

  • 200 ml de nata líquida
  • 250 g de xocolata de cobertura de Bombons Blasi

 

Elaboració de la recepta

Per a les trufes interiors

  1. Bullim la nata i, fora del foc, l’aboquem sobre la xocolata trossejada.
  2. Ho emulsionem amb unes varetes i ho deixem refredar.
  3. Fem boles petites i les congelem.

 

Per al pa de pessic

  1. Barregem el sucre i els ous sencers.
  2. Afegim la llet sense deixar-ho de remenar.
  3. Després incorporem la farina tamisada amb l’impulsor, la sal i la ratlladura de llimona, i ho barregem.
  4. Fonem la cobertura amb la mantega i l’afegima la barreja.
  5. Pelem les pomes i les tallem en làmines fines.
  6. Disposem la barreja en un motlle untat i enfarinat, i introduïm a la barreja les pomes i les trufes congelades.
  7. Posem en una safata al forn preescalfat 30 min a 180 ºC.
  8. Ho desemmotllem i ho servim Podem acompanyar amb una branca de canyella i pells de taronja confitada.

 

Maridatge

Podem acompanyar amb un licor de cava de Canals & Munné, un licor suau, dolç, elaborat amb les incomparables holandes obtingudes mitjançant una rigorosa selecció de raïms blancs del Penedès, i lleugerament endolcit amb els xarops licorosos més selectes que li proporcionen un sabor i una aroma inconfusibles i deliciosos. De color cristal·lí, és molt fi i dolç.

Licor de cava Canals & Munné

Licor de cava

Recepta extreta de: cuina.cat