Arròs troç

Arròs del troç

Arròs de traca i mocador

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Enrossim el conill, la botifarra i la cansalada.
  2. Després hi afegim la ceba tallada petita i una vegada tot enrossit hi tirem el tomàquet.
  3. Una vegada fet el sofregit, hi afegim els cargols i l’arròs, ho remenem una mica i ja hi podem tirar l’aigua o el brou. El doble i una mica més de les mesures de l’arròs.
  4. Deixem coure uns 20 minuts i els últims 10 minuts millor si es pot coure al forn.

 

Maridatge

Podem acompanyar aquest plat amb un Parrell Jove Novell del Celler Aibar 1895, un vi negre lleuger per gaudir festivament, però tot i així amb cos, suau a la boca, saborós i agradable.

Parrell Jove Celler Aibar

Parell Jove del Celler Aibar

Recepta extreta de: https://elplatdeldia.blogspot.com/2012/04/arros-del-troc-arros-de-pages-amb.html