Perfecció en la senzillesa

 

Ingredients per a la recepta

  • 2 cabdells de Petit Plà
  • 1 mozzarella
  • Salsa de pesto suau:
    • 1 tasseta d’oli verge extra Molí del Pau
    • 1 cullerada de pinyons
    • 2 nous
    • 6 fulles d’alfàbrega
    • sal i pebre

 

Elaboració de la recepta

  1. Separem les fulles dels cabdells. Tallem part del tronxo per poder-ho fer millor. Si cal els rentem una mica.
  2. Un cop ja ben assecats amb paper absorbent els disposem en una plàtera tot al voltant.
  3. Tallem la mozzarella a làmines i en posem un tros sobre cada fulla.
  4. Agafem tots els ingredients de la salsa de pesto suau, és suau perquè no hi posarem all, i els triturem fins que ens quedi ben fi.
  5. Amanim les fulles de cabdell amb aquesta salsa.

 

Maridatge

Podeu  acompanyar amb un cava Rosat Brut Carles Andreu del Celler Carles Andreu. El seu color cirera viu hi afegeix tendresa i romanticisme. Un fi collaret de perles es desprèn constantment però lenta , formant una corona blanca circular a l’interior de la copa. Al tast, les percepcions ens omplen d’entusiasme, amb un afruitat molt elegant i particular. A la boca una suma de sensacions: intensitat, untuositat, complexitat, que units a la seva vivacitat ens condueixen a un conjunt de percepcions sensorials molt plaents durant la degustació.

Recepta extreta de: http://blocdelamami.blogspot.com/2017/07/amanida-de-cabdells-amb-mozzarella.html