Perfecció en la senzillesa
Ingredients per a la recepta
- 2 cabdells de Petit Plà
- 1 mozzarella
- Salsa de pesto suau:
- 1 tasseta d’oli verge extra Molí del Pau
- 1 cullerada de pinyons
- 2 nous
- 6 fulles d’alfàbrega
- sal i pebre
Elaboració de la recepta
- Separem les fulles dels cabdells. Tallem part del tronxo per poder-ho fer millor. Si cal els rentem una mica.
- Un cop ja ben assecats amb paper absorbent els disposem en una plàtera tot al voltant.
- Tallem la mozzarella a làmines i en posem un tros sobre cada fulla.
- Agafem tots els ingredients de la salsa de pesto suau, és suau perquè no hi posarem all, i els triturem fins que ens quedi ben fi.
- Amanim les fulles de cabdell amb aquesta salsa.
Maridatge
Podeu acompanyar amb un cava Rosat Brut Carles Andreu del Celler Carles Andreu. El seu color cirera viu hi afegeix tendresa i romanticisme. Un fi collaret de perles es desprèn constantment però lenta , formant una corona blanca circular a l’interior de la copa. Al tast, les percepcions ens omplen d’entusiasme, amb un afruitat molt elegant i particular. A la boca una suma de sensacions: intensitat, untuositat, complexitat, que units a la seva vivacitat ens condueixen a un conjunt de percepcions sensorials molt plaents durant la degustació.
Recepta extreta de: http://blocdelamami.blogspot.com/2017/07/amanida-de-cabdells-amb-mozzarella.html